Cazul Nicolescu. Ponta: Facem şedinţa PSD în faţa DNA. Năstase: Dacă nu reacţionăm suntem un partid mămăligă

Liderii PSD, în frunte cu Victor Ponta, fac zid în jurul şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu. "Probabil că luni şedinţa noastră de conducere şi grupurile parlamentare le vom face în faţă la DNA, a comentat şeful social-democraţilor.

9 afișări
Imaginea articolului Cazul Nicolescu. Ponta: Facem şedinţa PSD în faţa DNA. Năstase: Dacă nu reacţionăm suntem un partid mămăligă

Cazul Nicolescu. Ponta: Facem şedinţa PSD în faţa DNA. Năstase: Dacă nu reacţionăm suntem un partid mămăligă

"E o măsură abuzivă", a sărit şi Ion Iliescu. "Dacă partidul ăsta din care fac şi eu parte nu reacţionează nici acum, înseamnă că este un partid de mămăligă", a decretat Adrian Năstase.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici