Cererea de Logan MCV din Vest a dus la ruptura de stoc

Termenul de livrare pentru Logan, automobil conceput pentru pietele emergente, ajunge in prezent in tarile din Europa de Vest la mai mult de trei luni si poate ajunge in unele cazuri chiar la cinci luni, perioade comparabile cu termenul de asteptare pentru un automobil premium personalizat.

1 afișare
Imaginea articolului Cererea de Logan MCV din Vest a dus la ruptura de stoc

Cererea de Logan MCV din Vest a dus la ruptura de stoc

Daca in estul Europei cele mai mari cereri sunt inregistrate pentru varianta berlina, in vest se comanda cu preponderenta modelul MCV (break), lansat la inceputul anului. Vanzarile modelului in primele opt luni ale anului reprezinta 62% din cele peste 50.000 de unitati Logan vandute pe aceste piete.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici