Chiuariu îşi justifică incompetenţa acuzând magistraţii de "impunitate"

Pentru a-şi justifica propria incompetenţă care este pe punctul de activa clauza de salvgardare în domeniul justiţiei, ministrul liberal Tudor Chiuariu a acuzat ieri pe toată lumea pentru lipsa de reforme în domeniul pe care-l conduce. Primul atac a fost la adresa Comisiei Europene, acuzată de Chiuariu că ar obstrucţiona eforturile României de combatere a corupţiei prin susţinerea unor structuri ale procuraturii fragmentate şi greoaie.

1 afișare
Imaginea articolului Chiuariu îşi justifică incompetenţa acuzând magistraţii de "impunitate"

Chiuariu îşi justifică incompetenţa acuzând magistraţii de "impunitate"

"Justiţiarul" nu s-a oprit aici, el acuzând şi magistraţii că ar fi de vină pentru faptul că lupta împotriva corupţiei nu dă roade. În replică,  magistraţii au răspuns că felul în care Robin Hood-ul Justiţiei române a acuzat magistraţii este unul incalificabil, fiind o încercare de a-şi justifica bâlbâielile ministeriale care au bulversat viaţa juridică românească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici