Cine este omul-cheie al Sterling Resources pentru Marea Neagra

“Nu, nu il cunosc pe domnul Patriciu, nu am dat niciodata mana cu el, l-am vazut doar la televizor sau la unele conferinte privind industria petroliera, dar nu am vorbit niciodata cu el”, explica Niculae Vidu, director general adjunct al Sterling Resources, in cadrul primului sau interviu acordat presei, dupa ce Romania a casti­gat la Haga disputa cu Ucraina privind Marea Neagra.

1 afișare
Imaginea articolului Cine este omul-cheie al Sterling Resources pentru Marea Neagra

Cine este omul-cheie al Sterling Resources pentru Marea Neagra

Succesul a urcat miza ca afacere a potentialelor rezerve de petrol si gaze din zona pana de curand aflata in litigiu. In contextul in care Sterling Resources are deja concesiuni in sectorul romanesc al Marii Negre si, de asemenea, toate sansele sa devina al treilea producator de gaze pe plan local, firma petroliera canadiana a fost vazuta ca unul dintre principalii castigatori in business in ceea ce priveste victoria obtinuta de Romania in instanta internationala.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici