CNVM intra “din greseala” in tabara sefilor de SIF in lupta cu investitorii

Rafuiala dintre administratorii SIF-urilor si investitorii care cer schimbarea conducerii actuale a atins, ieri, cu o zi inaintea AGA,un punct culminant, cind SIF Oltenia a declarat concertati actionari reprezentind 16% din capitalul social, adica atit grupul actionarilor care au solicitat distribuirea de dividende, cit si din grupul de firme controlat de investitorul Catalin Chelu.

1 afișare
Imaginea articolului CNVM intra “din greseala” in tabara sefilor de SIF in lupta cu investitorii

CNVM intra “din greseala” in tabara sefilor de SIF in lupta cu investitorii

Sefii SIF-urilor pina acum s-au aparat de acuzatori cu legea vizavi de deciziile de concertare anuntate.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici