Cota unică redusă la 12%, scade CAS-ul şi creşte salariul minim pe economie

Guvernul a primit OK-ul reprezentanţilor Fondului Monetar Internaţional pentru un pachet de măsuri de relansare ce urmează să intre în vigoare la începutul anului viitor, potrivit unor surse guvernamentale.

6 afișări
Imaginea articolului Cota unică redusă la 12%, scade CAS-ul şi creşte salariul minim pe economie

Cota unică redusă la 12%, scade CAS-ul şi creşte salariul minim pe economie

Discuţiile avute marţi la Bucureşti de reprezentanţii guvernului cu cei ai Fondului Monetar Internaţional au avut drept scop obţinerea acceptului Fondului pentru măsurile menite să dea o gură de oxigen importantă economiei româneşti. Concret, este vorba de reducerea cotei unice de la 16 la 12% şi majorarea salariului minim la 720 lei, concomitent cu reducerea contribuţiilor sociale de la 43,6% la 41%.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici