CSM îl ia în braţe pe Ţuluş

Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, ieri, ca procurorul Doru Ţuluş să rămână la conducerea secţiei a II-a penale din Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), respingând cererea de revocare a sa, înaintată de ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu.

1 afișare
Imaginea articolului CSM îl ia în braţe pe Ţuluş

CSM îl ia în braţe pe Ţuluş

Ministrul justiţiei, Tudor Chiuariu, a declarat în susţinerea cererii sale de revocare a procurorul-şef Doru Ţuluş că acesta ar fi avut o "activitate dominantă de abuz şi arbitrar" şi că ar fi avut ca scop instituirea "unui control total, discreţionar asupra activităţii secţiei". Şi la dezbaterile de ieri din CSM, ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, a arătat că Secţia a II-a a DNA a demarat anchete după bunul plac al şefului acesteia, procurorul Doru Ţuluş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici