Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni

Campaniile electorale de după Revoluţie ne-au arătat că atunci când vor să treacă drept populari, politicienii români se dau sportivi. Weekendul acesta a fost unul plin pentru oamenii politici, care au preferat să participe la competiţii de tenis, fotbal şi automobilism.

5 afișări
Imaginea articolului Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni

Cum se distrează politicienii în weekend. Ponta, Boc şi Baconschi se visează campioni

Politicienii au fost cuprinşi de febra sportului în acest sfârşit de săptămână. Teodor Baconschi, ministrul externelor, a jucat puţin tenis, Victor Ponta a mai participat la o etapă de raliu, Emil Boc a învârtit o paletă de ping-pong, iar pesediştii au organizat un turneu de fotbal.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici