"Curentul" a primit Distincţia Culturală din partea Academiei Române

"Curentul" este singurul cotidian din România premiat anul acesta cu "Distincţia Culturală" a Academiei Române. Acest premiu reprezintă, potrivit declaraţiei preşedintelui Academiei Române, Ionel Haiduc, recunoaşterea parteneriatului de succes dintre Academie şi ziarul "Curentul" pentru promovarea valorilor culturale româneşti. Distincţia, înmânată redactorului-şef al ziarului "Curentul" cu ocazia decernării premiilor anuale ale Academiei Române, încununează eforturile comune ale ziarului nostru şi ale conducerii Academiei Române de a face cât mai accesibile informaţiile culturale.

1 afișare
Imaginea articolului "Curentul" a primit Distincţia Culturală din partea Academiei Române

"Curentul" a primit Distincţia Culturală din partea Academiei Române

Săptămână de săptămână găsiţi în ziarul nostru o pagină realizată sub egida Academiei Române, cu informaţii culturale şi ştiinţifice, purtând bineînţeles marca celor mai de seamnă personalităţi din fiecare domeniu. Istorici, fizicieni, chimişti, medici şi biologi au contribuit la informarea românilor, explicându-le cum s-a ajuns la încălzirea globală sau de ce ne confruntăm cu un declin continuu al populaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici