Dacia-Renault, în pragul unei condamnări istorice în Justiţie

Reclamaţiile privind condiţiile de siguranţă ale maşinilor Dacia-Renault fabricate în uzinele de la Piteşti se ţin lanţ. Mulţi clienţi descoperă, de cele mai multe ori prea târziu, că autoturismele achiziţionate de la acest producător au defecte de fabricaţie şi elemente-cheie de siguranţă nefuncţionale. Lunile trecute, compania a trebuit să explice în instanţă de ce airbagul unui Logan nu s-a deschis la impactul provocat de un accident care s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat.

5 afișări
Imaginea articolului Dacia-Renault, în pragul unei condamnări istorice în Justiţie

Dacia-Renault, în pragul unei condamnări istorice în Justiţie

Cei implicaţi în accident se luptă în instanţă de trei ani de zile, fără să îşi piardă speranţa că verdictul care se va da în cauză va fi acela de condamnare a Automobile Dacia SA la plătirea unor daune. Pe data de 6 septembrie 2008 ar urma ca instanţa să dea o sentinţă în acest proces.

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici