De ce s-a suparat Ungureanu pe PNL

Partidul lui Tariceanu si-a pierdut "capul de lista" pentru alegerile europarlamentare. Uitat de liberali la Viena, Mihai-Razvan Ungureanu si-a retras candidatura de pe lista PNL pentru europarlamentare. Gestul fostului ministru de externe - sustin surse liberale - este motivat de relatia proasta pe care o are cu conducerea PNL, care i-a fortat demisia din guvern.

1 afișare
Imaginea articolului De ce s-a suparat Ungureanu pe PNL

De ce s-a suparat Ungureanu pe PNL

Mutarea Ungureanu reprezinta lovitura de gratie aplicata in ultima perioada liberalilor, care mizau pe capitalizarea procentelor de popularitate ale fostului ministru in campania pentru europarlamentare. De altfel, liderii PNL nu vor sa recunoasca oficial ca au ramas fara „cap de lista”, secretarul general Dan Motreanu spunand ieri ca este vorba doar de niste „speculatii”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici