"Diamant" de 200 de metri, in centrul Capitalei

Zaha Hadid, unul dintre cei mai in voga arhitecti contemporani ai lumii, a dezvaluit recent ultimul proiect al sau: un zgarie-nori in Bucuresti, Dorobanti Tower.

1 afișare
Imaginea articolului "Diamant" de 200 de metri, in centrul Capitalei

"Diamant" de 200 de metri, in centrul Capitalei

Constructia va avea 200 de metri inaltime (cea mai mare din Bucuresti) si forma unui diamant inclinat. Reprezentantii Primariei Sectorului 1, responsabili cu eliberarea autorizatiilor de constructie, sustin ca nu stiu nimic despre giganticul proiect.

Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici