Dinu: "Haţegan a ţinut Rapidul în viaţă!"

Cornel Dinu este mulţumit de modul în care a evoluat Dinamo în derby-ul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 1-1. "Mister" îşi felicită jucătorii pentru că nu au renunţat la luptă şi trimite săgeţi spre centralul Ovidiu Haţegan, care "a ţinut Rapidul în viaţă", în opinia directorului tehnic al "roş-albilor".

3 afișări
Imaginea articolului Dinu: "Haţegan a ţinut Rapidul în viaţă!"

Dinu: "Haţegan a ţinut Rapidul în viaţă!"

"Dinamo s-a apropiat de ceea ce trebuia să joace. Au fost momente de fluiditate, puteam să reuşim mai multe goluri. Nu întâmplător am avut cel mai mare număr de ocazii de până acum, 12 dintre care 7 mari", a spus Dinu.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici