Distruge Libertatea şi îşi face ziar de sport

Dinu Patriciu, patronul Adevărul Holding, nu se dezice. Vrea cît mai multă putere pe piaţa media din România şi pentru asta (deja a demostrat în cîteva rînduri) este dispus să facă aproape orice.

1 afișare
Imaginea articolului Distruge Libertatea şi îşi face ziar de sport

Distruge Libertatea şi îşi face ziar de sport

După ce a gîndit şi aplicat o serie de mişcări abile tipărind cărţi programate să apară cu publicaţii concurente (Jurnalul Naţional) şi după ce ne-a trîmbiţat la TV, prin promo-uri enervante, că tabloidul său Click a depăşit în vînzări ziarul Liberatea, acum Patriciu a făcut ce-a făcut şi a reuşit să “golească” de ziarişti una dintre redacţiile Ringier.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici