Divort cu nabadai?

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac si-au spus oficial - 'nu'. Acum insa dupa ce nunta anului s-a transformat in divortul anului, incheierea acestei povesti de dragoste cu debut si final neasteptate se anunta a fi una cu nabadai, in ciuda intentiei celor doi de a se desparti amiabil.

1 afișare
Imaginea articolului Divort cu nabadai?

Divort cu nabadai?

Dupa doar trei luni de casnicie, intre Maria Marinescu si Tiriac jr nu se pune problema injumatatirii averilor, dar au aparut deja primele semne ca acest divort nu va fi unul chiar amiabil. Chiar daca Maria si Ion Ion le spusesera prietenilor ca sunt amandoi de acord cu divortul si ca vor ramane prieteni, Tiriac jr a aflat abia din editia de ieri a ziarului Libertatea ca sotia lui a depus cererea la Judecatoria sectorului 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici