DNA exclude solutia imorala de la guvernare

Proaspat ales in Senat, Dan Voiculescu a fost trimis in judecata, alaturi de alte 12 persoane, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare.

8 afișări
Imaginea articolului DNA exclude solutia imorala de la guvernare

DNA exclude solutia imorala de la guvernare

Procurorii DNA au anchetat privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare din Bucuresti în folosul liderului PC, Dan Voiculescu, privatizare realizata prin subevaluarea bunurilor institutului cu aproape 7,8 milioane de euro.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici