Dorobanţi, cel mai râvnit cartier din Capitală

Anunţatul declin al pieţei apartamentelor vechi nu s-a întâmplat nici în 2007. Punctul forte ale acestor locuinţe - infrastructura - îi face în continuare pe români să le considere o bună opţiune locativă. Dovadă stă faptul căăcar nu au bătut pasul pe loc. Potrivit datelor unui studiu al unei companii de profil, în Bucureşti, singura zonă în care mai pot fi achiziţionate garsoniere mai ieftine de 70.000 de euro este sectorul 6.

1 afișare
Imaginea articolului Dorobanţi, cel mai râvnit cartier din Capitală

Dorobanţi, cel mai râvnit cartier din Capitală

Mai mult, locaţiile favorite ale celor care doresc să cumpere o casă sunt în continuare cele tradiţionale. Dorobanţi, 1 Mai, Dacia, Moşilor, Rosetti sau Unirea deschid un posibil top al celor mai dezirabile artere bucureştene. Paradoxal, acestea sunt însă zone închise pentru noile dezvoltări imobiliare, zone în care s-a construit puţin sau deloc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici