EXCLUSIV A debutat la 17 ani în Liga 1, i se spune "noul Messi" şi e OUT de la Steaua! Matei, atac dur la Becali!

debutat la Steaua la 17 ani într-un meci oficial, a fost supranumit "noul Messi" şi pleacă cu coada între picioare din Ghencea. Florentin Matei, puştiul de 17 ani care i-a impresionat pe cei de la Liverpool şi Espanyol Barcelona, a plecat de la Steaua fără prea multă ceremonie.

1 afișare
Imaginea articolului EXCLUSIV A debutat la 17 ani în Liga 1, i se spune "noul Messi" şi e OUT de la Steaua! Matei, atac dur la Becali!

EXCLUSIV A debutat la 17 ani în Liga 1, i se spune "noul Messi" şi e OUT de la Steaua! Matei, atac dur la Becali!

Puştiul este foarte dezamăgit de tratamentul la care a fost supus de Gigi Becali, atacându-l dur pe finanţatorul Stelei. Matei a declarat că deşi i-a promis că va avea grijă de el, Becali nu a discutat nici măcar un minut cu el de când a venit în Ghencea.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici