Falimentele si nepasarea au paralizat Rasdaq

Investitorii de pe piata de capital din Romania isi pot plasa banii doar in jumatate din emitentii de pe piata Rasdaq, piata cu o capitalizare de 7,86 miliarde euro, in conditiile in care 1.100 din cele 2.225 de companii sunt suspendate de la tranzactionare, pentru ca nu indeplinesc conditiile necesare.

1 afișare
Imaginea articolului Falimentele si nepasarea au paralizat Rasdaq

Falimentele si nepasarea au paralizat Rasdaq

“Principalul motiv pentru care acestea sunt suspendate este nepasarea managerilor, care nu au trimis la timp raportarile necesare si care nu au incheiat contractul cu Depozitarul Central”, a declarat pentru Business Standard Petru Prunea, membru in Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici