FANTANA DE 700.000 EURO LA UNIVERSITATE

Primarul Adriean Videanu a varat recent pe lista de proiecte aprobate de Consiliul General o investitie de peste 700.000 de euro intr-o fantana arteziana. Aceasta ar trebui sa fie amenajata in Piata Universitatii, in coltul dinspre spitalul Coltea. Pentru ca au simtit ca lucrarea este supraevaluata, consilierii generali au refuzat in doua randuri sa o aprobe. Din cauza ca investitia avea nevoie doar de o majoritate simpla, fantana cu pricina va fi pana la urma construita.

1 afișare
Imaginea articolului FANTANA DE 700.000 EURO LA UNIVERSITATE

FANTANA DE 700.000 EURO LA UNIVERSITATE

Justificarea din studiul de fezabilitate pentru demararea acestui proiect este facuta in bataie de joc. Se precizeaza ca investitia „va aduce o atmosfera dulce si eleganta“ in acea parte a orasului. Intr-o zi obisnuita, tranzitarea zonei respective este un cosmar pentru soferii blocati in trafic, in special din cauza lucrarilor decise tot de Adriean Videanu. Santierul pentru amenajarea fantanii si a zonei verzi de langa ea va dura si el 6 luni de acum incolo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici