FRF a pus o clauză INGENIOASĂ în contractul pentru amicalul cu Argentina! Sud-americanii ar putea juca pe gratis

Contractul dintre FRF şi compania care reprezintă Argentina privind amicalul din august prevede că sud-americanii sunt obligaţi să-i aducă la Bucureşti pe Messi, Tevez şi Higuain. Dacă Argentina nu va îndeplini condiţia, partea română nu va mai plăti onorariul stabilit pentru acest amical.

2 afișări
Imaginea articolului FRF a pus o clauză INGENIOASĂ în contractul pentru amicalul cu Argentina! Sud-americanii ar putea juca pe gratis

FRF a pus o clauză INGENIOASĂ în contractul pentru amicalul cu Argentina! Sud-americanii ar putea juca pe gratis

În înţelegerea dintre federaţie şi partea argentiniană e prevăzut ca Lionel Messi şi alţi doi fotbalişti să facă parte obligatoriu din lotul pe care Argentina îl va deplasa la Bucureşti pentru meciul din august, disputat cu prilejul inaugurării noului stadion naţional. Contractul parafat de ambele părţi a fost prezentat în şedinţa Comitetului Executiv de luni şi prevede ca suma plătită Argentinei pentru acest meci, 1,3 milioane de euro, să nu mai fie plătită dacă sud-americanii nu respectă această clauză.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici