Geoană - partenerul de pahar al gipsy-infractorilor

Recent, au făcut cap de afiş pe televiziunile cuplului de „deontologi“ Voiculescu-Vîntu imagini ale şefului statului surprins în diferite ipostaze de alăturare în ocazii publice cu personaje nu tocmai curate. O întreagă gargară mediatică s-a revărsat pe micile ecrane, comentatorii incriminând în fel şi chip ba inabilitatea SPP care nu ar fi ştiut să evite aceste contacte fortuite, ba presupuse complicităţi ale şefului statului cu personaje dubioase.

6 afișări
Imaginea articolului Geoană - partenerul de pahar al gipsy-infractorilor

Geoană - partenerul de pahar al gipsy-infractorilor

De la bun început ar trebui precizat că lipseşte referenţialul comentatorilor - mai exact care dintre mogulii la modă azi au prin portavocile lor calitatea morală de a emite judecăţi şi a da note de civilitate cuiva - oricui? Părerea mea - şi nu numai a mea, este că nu s-a găsit vreun Vîntu sau Voiculescu în stare să reprezinte norma morală a acestui timp, ba dimpotrivă.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici