Google+ a ajuns după doar două săptămâni să aibă 10 milioane de utilizatori

Noua reţea de socializare a gigantului internet Google, Google+ a ajuns după doar două săptămâni să aibă 10 milioane de utilizatori conform estimărilor lui Paul Allen, fondatorul site-ului Ancestry.com.

13 afișări
Imaginea articolului Google+ a ajuns după doar două săptămâni să aibă 10 milioane de utilizatori

Google+ a ajuns după doar două săptămâni să aibă 10 milioane de utilizatori

Allen şi-a bazat analiza pe datele privind prenumele utilizatorilor şi procentul de utilizare al acestora conform biroului de recensământ al populaţiei din SUA.

Într-o postare pe Google+, acesta scrie că: "Folosindu-mă de o listă de 100-200 de prenume, pot estima cu acurateţe totatul procentual al populaţiei SUA care s-a înscris pe Google+. Apoi pot folosi acest număr şi o raţie de utilizatori SUA şi din afara SUA pentru a genera estimările la nivel mondial". Rata de utilizatori luată în calcul de Allen este de un utilizator american pentru fiecare 2,12 utilizatori din afara SUA.

Citeşte mai multe despre Google+ pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici