Hergan vinde pentru 140 de milioane de euro centrul comercial Auchan din Titan

Compania de dezvoltare imobiliara Avrig 35, controlata de omul de afaceri Alexander Hergan, unul dintre cei mai discreti investitori imobiliari de pe piata locala, se afla in negocieri avansate cu DEGI, divizia imobiliara a grupului Allianz, pentru vanzarea proiectului Iris Shopping Center din Titan (Bucuresti), care cuprinde un hipermarket Auchan.

1 afișare
Imaginea articolului Hergan vinde pentru 140 de milioane de euro centrul comercial Auchan din Titan

Hergan vinde pentru 140 de milioane de euro centrul comercial Auchan din Titan

Tranzactia se ridica la aproximativ 140 de milioane de euro, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara, cumparatorii urmand a obtine un randament anual al investitiei de circa 7%, in euro.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici