Hyperintoxicaţii cu ştaif

Modul în care supermarketurile găsesc de cuviinţă să depoziteze alimentele i-ar putea determina pe români să devină vegetarieni. În urma controalelor efectuate de inspectorii de la protecţia consumatorilor, s-au descoperit 18.800 kg care nu îndeplineau prevederile actelor normative în vigoare.

3 afișări
Imaginea articolului Hyperintoxicaţii cu ştaif

Hyperintoxicaţii cu ştaif

Pentru aceste nereguli au fost oprite definitiv de la comercializare aproximativ 1.400 de alimente, improprii comercializării şi consumului uman, alte 11.600 kg de alimente fiind oprite temporar de la comercializare, până la remedierea neconformităţilor. 104 dintre cei 195 de operatori economici verificaţi luna aceasta au primit amenzi contravenţionale în valoare de 446.500 lei, pentru încălcarea reglementărilor privind protecţia consumatorilor.

 

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici