Iată-l pe cel mai păzit câine din ţară

Iubeşte caii şi câinii. Shogun, patrupedul ei, e cel mai bine păzit animal din România, un SPP-ist înarmat însoţindu-l tot timpul. Animalele de care se ataşează sunt tratate regeşte şi o duc aşa cum mulţi oameni pot doar visa. O cheamă Maria, e soţia lui Traian Băsescu, iar cei din jur îi spun “doamna preşedinte”.

1 afișare
Imaginea articolului Iată-l pe cel mai păzit câine din ţară

Iată-l pe cel mai păzit câine din ţară

Nu are noroc de animale, toate cele de care se ataşează sunt parcă afectate de un blestem şi mor în condiţii ciudate. A avut pe rând un boxer şi o femelă de rasă Akita-Inu, dar au murit călcaţi de maşini. Acum are tot un câine de rasă Akita-Inu, în vârstă de doi ani, la care ţine, după cum spun apropiaţii, “ca la ochii din cap”. De două ori pe săptămână soţia preşedintelui are ore de călărie. În tot acest timp Shogun este plimbat de un SPP-ist departe de cai, după un ritual aparte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici