ICPE "cercetează" vânzarea de terenuri

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a lansat ieri la privatizare activele Institutului de Cercetare şi Proiectări Electrotehnice Bucureşti - ICPE, metoda pentru preluarea celor 62,13% dintre acţiuni fiind cea a negocierii cu selecţie pe bază de oferte tehnice. Fostă societate de interes strategic, ICPE Bucureşti deţine 4.371,18 mp în apropierea târgului de maşini Autovit, având pentru o parte din suprafaţă titluri de proprietate, cealaltă fiind dată în administraţie printr-o Hotărâre de Guvern din 2004.

1 afișare
Imaginea articolului ICPE "cercetează" vânzarea de terenuri

ICPE "cercetează" vânzarea de terenuri

Înfiinţată prin HG nr. 289/1992, prin reorganizarea Institutului de Cercetări şi Proiectări Electrotehnice Bucureşti, societatea a fost declarată de interes strategic în anul 2002, având în vedere faptul că urma să funcţioneze ca organism de certificare produse şi să participe ca institut de strategii alături de Ministerul Economiei şi Finanţelor la elaborarea şi derularea unor strategii de interes economic naţional. La data de 4 iulie a.c., o altă Hotărâre de Guvern stipula că "societatea nu va mai fi societate comercială de interes strategic", pentru a facilita privatizarea "care se va realiza conform unei metode specifice aprobate de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, potrivit prevederilor legale în domeniu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici