Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

Noile legi ale educatiei, lansate ieri de ministrul educatiei, Cristian Adomnitei, bulverseaza din nou sistemul de invatamant si reaprind galceava dintre Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu. Parintii, elevii si profesorii trebuie sa se acomodeze cu scoala obligatorie de 13 ani, dar si cu alte modificari facute fara voia lor.

1 afișare
Imaginea articolului Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

Invatamant obligatoriu de la 3 ani!

Proiectul de lege sustinut de ministrul educatiei bulverseaza din nou scoala romaneasca: face gradinita obligatorie si liceul optional. Copiii vor incepe instructia educationala de la varsta de 3 ani, cand va fi obligatoriu sa fie dusi de catre parinti in grupa mica la gradinita. Ei vor termina scoala la 16 ani, cand vor putea alege intre continuarea studiilor la un liceu sau gasirea unui loc de munca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici