Ioana Băsescu şi-a tras Internet la Păuneşti

Locuitorii oraşului Păuneşti, judeţul Vrancea, nu mai au nici un motiv de sfadă cu cei care îi luau până acum peste picior, susţinând că fiica cea mare a preşedintelui Băsescu, Ioana, nu va accepta niciodată să le devină notar.

1 afișare
Imaginea articolului Ioana Băsescu şi-a tras Internet la Păuneşti

Ioana Băsescu şi-a tras Internet la Păuneşti

Dacă, până mai ieri, păuneştenii erau supăraţi foc pe odrasla prezidenţială, care nu dădea nici un semn că ar fi dispusă să lase luxul Capitalei pentru a veni să lucreze, în calitate de notar public, în oraşul lor, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Casa în care îşi va desfăşura activitatea Ioana Băsescu a fost mobilată, conectată la cablu şi Internet şi utilată, recent, cu telefon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici