IRINA COLUMBEANU a participat la prima prezentare de modă din viaţa ei

De vreo câteva zile, lumea mondenă stă cu ochii ca pe butelia de la aragaz pe cel mai mare eveniment românesc de modă la anului, Bucharest Fashion Week, care are loc la Rin Bucharest, cel mai mare hotel din Europa, construit lângă cel mai mare târg de maşini din Europa de sud est, Vitan-Bârzeşti toate aflate în ce a mai murdară Capitală a Europei, Bucureşti, unde trăieşte şi munceşte o parte importantă a poporului român.

10 afișări
Imaginea articolului IRINA COLUMBEANU a participat la prima prezentare de modă din viaţa ei

IRINA COLUMBEANU a participat la prima prezentare de modă din viaţa ei

Duminică seara a fost rândul progeniturilor de vedete să iasă la rampă şi să arate dacă părinţii lor i-au educat frumos, dacă ştiu să zică „Hello” în engleză şi finlandeză şi dacă nu fac mofturi când li-se pune pe masă şi altceva decât apă plată franţuzească şi ciocolată belgiană.La vârsta la care alte fetiţe nu au nici măcar noţiunile elementare despre lume şi viaţă, adică rochiţă pentru păpuşă Gucci, jucări Lego, pantofiori Dolce & Gabanna Kids şi bonă care ştie trei limbi străine, inclusiv moldoveneasca de Chişinău, Irina Columbeanu a participat la prima prezentare de modă din viaţa ei, făcând furori maxime printre cei prezenţi. Toată lumea s-a înghesuit să o admire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici