Jaf cu vaporul

Cotidianul "ZIUA" a intrat in posesia unor documente interne ale regiei autonome Administratia Fluviala "Dunarea de Jos" (AFDJ) Galati care dovedesc, practic, ca in aceasta institutie se fura motorina ca la drumul mare. Surse din cadrul institutiei ne-au confirmat ca la nivelurile "inalte" se cunoaste foarte bine aceasta situatie, dar ca subiectul este tabu.

1 afișare
Imaginea articolului Jaf cu vaporul

Jaf cu vaporul

La sfarsitul anului trecut, linistea conducerii regiei de stat a fost tulburata de un raport intocmit de seful biroului Energetic (norme de consum), raport care demonstra, practic, mecanismul prin care "se umfla" consumurile de combustibil. Documentul semnat de Liviu Zotta, sef birou Energetic si de Dan Focsaneanu, seful serviciului Flota, analiza consumul raportat de o nava de semnalizare a Sectorului Braila si i-a ingrozit pe directorii din societate, ne-au marturisit surse din interior. Dar nu prin concluzia ca se poate fura intr-o asemenea masura, ci prin faptul ca s-ar putea afla si la Bucuresti ca se fura intr-un asemenea hal.

 

Citeste toata stirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici