Judecătorul care l-a salvat pe Vîntu în dosarul FNA-Banca Agricolă - pus sub acuzare de DNA

Rånd pe rånd, stålpii de suţinere ai lui Sorin Ovidiu Vîntu se prăbuşesc ca la jocul de domino. După ce agenţiile de ştiri au consemnat ieri informaţia că ministrul Justiţiei din Indonezia a autorizat extrădarea lui Nicolae Popa, bunul prieten al lui SOV, condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul FNI, o nouă informaţie l-a pus cu siguranţă pe jar pe proprietarul SPA-ului din strada Paris, unde se relaxează unii lideri politici.

4 afișări
Imaginea articolului Judecătorul care l-a salvat pe Vîntu în dosarul FNA-Banca Agricolă - pus sub acuzare de DNA

Judecătorul care l-a salvat pe Vîntu în dosarul FNA-Banca Agricolă - pus sub acuzare de DNA

Cristian Jipa, judecător la secţia penală a instanţei supreme, a fost pus sub acuzare de procurorii DNA, fiind acuzat de complicitate la o nouă infracţiune de trafic de influenţă comisă de senatorul Voicu, în schimbul sumei de 60.000 de euro. Potrivit informaţiilor noastre, ancheta în cazul judecătorului Jipa se referă la perioada când acesta era magistrat la Tribunalul Bucureşti. El a promovat la Înalta Curte abia în septembrie 2009.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici