La loc comanda. Firmele vor plati impozit pe profit ca si pana acum, nu anticipat.

Finantele sau gandit, dupa doar doua luni de la inceputul anului, sa renunte la aplicarea din 2010 a sistemului platilor anticipate de impozit pe profit in cazul companiilor, bulversand mediul de afaceri si "calculele" facute de contabilii firmelor inca de la finalul anului trecut.

5 afișări
Imaginea articolului La loc comanda. Firmele vor plati impozit pe profit ca si pana acum, nu anticipat.

La loc comanda. Firmele vor plati impozit pe profit ca si pana acum, nu anticipat.

Incepand cu 2010, companiile ar fi urmat sa aplice sistemul platilor anticipate de impozit pe profit, care a fost practicat in anii precedenti doar de banci, conform Codului fiscal in vigoare.


Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici