Lista bolilor care s-au „upgradat“: apar în forme mai agresive, atacă şi persoanele tinere şi sunt greu de tratat

În ultimii ani, mai multe boli "banale" s-au diversificat, au devenit deosebit de agresive şi au atacat categorii de vârstă la care nu apăreau în mod normal, au declarat, pentru Gândul, medici de diferite specialităţi, care avertizează că tratamentele "clasice" sunt, în multe cazuri, depăşite.

12 afișări
Imaginea articolului Lista bolilor care s-au „upgradat“: apar în forme mai agresive, atacă şi persoanele tinere şi sunt greu de tratat

Lista bolilor care s-au „upgradat“: apar în forme mai agresive, atacă şi persoanele tinere şi sunt greu de tratat

De pildă, noua ţintă a astmului, boală genetică, ce apare în anii copilăriei, este tânărul de 30 de ani. De asemenea, infarctul miocardic acut a atacat, în ultimii ani, şi multe persoane sub 40 de ani.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici