Mariajul politic - juraminte, tipete, palme si... tradari

Daca luam in calcul ultimele declaratii ale liderilor PSD, PNL si PD-L observam ca seriozitatea, decenta, grija fata de alegator, damnarea compromisului, fac parte din noul peisaj politic pe care alesii vor sa il prezinte, smeriti, populatiei.

7 afișări
Imaginea articolului Mariajul politic - juraminte, tipete, palme si... tradari

Mariajul politic - juraminte, tipete, palme si... tradari

Social-democratii, liderul Geoana in special, nici nu vor sa mai auda despre vreo posibila alianta postelectorala. Atat de multe sunt cererile in partid, mai ales ca si conservatorii privesc spre viitoarele posturi din Palatul Victoria, incat in Kiseleff se da, deja, examen de admitere pentru posturile de ministru. Nimeni nu vrea sa faca pasul inapoi, in contextul in care asteptarea, in Opozitie, a devenit de nesuportat. Prea putine functii, prea multi candidati la acestea. Numaratoarea lui Pristanda, “doua la Prefectura, doua la scoala de fete...”, este la moda in PSD.

 

Citeste toata stirea pe www.cronicaromana.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici