Mesajul lui Merkel: În Schengen nu este spaţiu pentru corupţie

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a transmis ieri un mesaj important oficialilor de la Bucureşti, care speră ca ţara noastră să adere la zona Schengen în luna martie a anului 2011:

1 afișare
Imaginea articolului Mesajul lui Merkel: În Schengen nu este spaţiu pentru corupţie

Mesajul lui Merkel: În Schengen nu este spaţiu pentru corupţie

"Trebuie să fim siguri că acordarea vizelor la graniţele exterioare ale României se face fără corupţie, fără ilegalităţi". "E important, pentru că, altfel, spaţiul Schengen în întregime ar fi periclitat de aceste lucruri ilegale", a spus oficialul german după discuţia avută cu premierul Emil Boc, prima etapă a unei vizite de o zi în România.

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici