Mihaela, al cui era copilul pe care l-ai pierdut în aprilie, al lui Elan sau al lui Dani?

Mihaela Rădulescu continuă să invadeze aproape zilnic presa cu telenovela vieţii ei sexuale. După ce ne-a prezentat, de-a lungul timpului, amănunte despre cum şi când a fost dezvirginată, despre avorturile sale şi despre iubiţii săi pasageri, acum , după divorţul de Elan, ne-a anunţat că are o relaţie de un an cu colegul său de Antenă, Dani Oţil.

1 afișare
Imaginea articolului Mihaela, al cui era copilul pe care l-ai pierdut în aprilie, al lui Elan sau al lui Dani?

Mihaela, al cui era copilul pe care l-ai pierdut în aprilie, al lui Elan sau al lui Dani?

Pe 28 februarie 2008, Mihaela Rădulescu afirma că este însărcinată.   Potrivit declaraţiilor sale recente, la vremea aceea era despărţită deja, neoficial, de Elan şi avea o relaţie cu Dani. Se naşte întrebarea firească :Al cui era copilul? Biologic se pare că era al lui Dani, iar în acte, al lui Elan. Mult prea complicat acest cerc vicios, chiar şi pentru o vedetă ca Mihaela Rădulescu. Cât despre legăturile cu Dani, se pare că numai Mihaela consideră că e vorba de o relaţie serioasă, întrucât partenerul său de aşternut, mai tânăr cu 11 ani, a declarat că "relaţia nu s-a copt".

 

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici