Mihaela Rădulescu îşi lansează a doua carte

Pe ultima sută de metri, înainte să se retragă cu fiul ei la Monte Carlo, Mihaela Rădulescu se pregăteşte să-şi lanseze a doua carte. Este vorba despre un volum de eseuri şi povestiri, în parte autobiografice, sub titlul „Nişte răspunsuri”.

18 afișări
Imaginea articolului Mihaela Rădulescu îşi lansează a doua carte

Mihaela Rădulescu îşi lansează a doua carte (Imagine: Mediafax Foto)

Cartea „Nişte răspunsuri” se află în pregătire la Polirom, în colecţia Hors, şi, potrivit reprezentanţilor editurii, va avea lansarea, cel mai probabil, la sfârşitul lunii iunie. Mihaela nu a vrut să dezvăluie prea multe despre conţinut, însă cu siguranţă în paginile volumului se vor regăsi şi articolele publicate de ea în revista „Elle", precum şi scurte poveşti de viaţă.

Citeşte toată ştirea pe www.ziarulring.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici