MONICA COLUMBEANU o promovează pe Diana Cordeanu

Soţia omului de afaceri Irinel Columbeanu a realizat luni o şedinţă foto pentru promovarea colecţiei de vară a genţilor create de Diana Cordeanu.

5 afișări
Imaginea articolului MONICA COLUMBEANU o promovează pe Diana Cordeanu

MONICA COLUMBEANU o promovează pe Diana Cordeanu

Designerul a fost cunoscut în România în special datorită show-urilor erotice realizate împreună cu celebra Laura Andreşan, dar şi faptului că prin patul său au trecut mai mulţi fotbalişti, printre care Adrian Mutu şi Iulian Miu. În ultimul timp, însă, Diana, care a apărut în trecut în revista pentru adulţi „Penthouse“, şi-a schimbat radical stilul de viaţă. Ea locuieşte de patru ani la Riccione, în Italia, cu logodnicul său, Michele Gentile, cei doi având şi o fetiţă în vârstă de doi ani, Asia Angelina. Sprijinită de Michele, Diana şi-a creat propria linie de genţi exclusiviste, în serie limitată, pe care le-a prezentat anul trecut la „Bucharest Fashion Week“, eveniment în urma căruia atunci a început colaborarea cu Monica Columbeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici