Monica Columbeanu vrea să divorţeze! Dorm separat, nu-şi mai vorbesc

Cum era de aşteptat, relaţia dintre Monica Columbeanu şi Irinel a început să şchioapete. Diferenţa de vârstă dintre cei doi, de 30 de ani, şi de cultură au contat.

1 afișare
Imaginea articolului Monica Columbeanu vrea să divorţeze! Dorm separat, nu-şi mai vorbesc

Monica Columbeanu vrea să divorţeze! Dorm separat, nu-şi mai vorbesc

Cu toate că şi Moni şi Iri încearcă să salveze aparenţele, surse din anturajul cuplului au dezvăluit că între cei doi există tensiuni, chiar că se ceartă pe faţă, iar Monica a părăsit chiar dormitorul conjugal. Aceasta s-a retras în camera fetiţei şi doarme cu ea, motivând că vrea să fie mai aproape de copil. De altfel, dacă imediat după ce a născut-o pe Irina Monica declara că îşi doreşte cât de curând un copil, acum iată că ea refuză cu vehemenţă venirea pe lume a altuia. Tânăra soţie a lui Irinel are acum alte priorităţi, să-şi vadă de viaţa ei, să-şi temine facultatea şi să-şi urmeze cariera.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici