Moş Nicolae pune cadouri în gumari?

Copiii din localitatea botoşăneană Burleşti şi-au pus la uşă cizmele de cauciuc şi ghetuţele fără tălpi, aşteptând în această noapte ca Moşul să treacă şi pe la ei. Ei străbat în fiecare zi 12 km până la şcoală şi înapoi prin păduri şi locuri sălbatice. Inspectoratul Judeţean Şcolar şi Primăria Gorbăneşti n-au mişcat un deget pentru a-i ajuta pe aceşti copii.

1 afișare
Imaginea articolului Moş Nicolae pune cadouri în gumari?

Moş Nicolae pune cadouri în gumari?

Peste 40 de copii visează cu ochii deschişi că vor ajunge oameni mari. Unul se vede doctor, altul profesor, altul bucătar sau electrician. Cel mai mare băiat din sat are 14 ani, dar cu toţii par maturizaţi înainte de vreme. „Viaţa la noi în sat e grea. Nici Moş Nicolae nu ajunge an de an, că nu poate trece de noroaie", spune tristă Mădălina Schiba, o copilă de 10 ani, la care Moşul nu a mai ajuns din clasa I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici