„Noi, cei din linia-ntâi”: ce spun infanteriştii Vişan, Murg, Tălmăcean, Spânu şi Tinel Gheorghe despre programul lui Băsescu „Ploaia de stele”

După o lungă perioadă în care au stat departe de televiziunile de ştiri, liderii PDL au fost trimişi de Traian Băsescu în lupta mediatică pe platourile TV. "Stelele partidului stau în tranşee, dar stau în aşa fel încât să nu îi atingă glonţul şi trimit la înaintare infanteria, să încaseze pentru ei", a fost mesajul pe care şeful statului l-a transmis luni seara la întâlnirea cu parlamentarii democrat-liberali, făcând referire indirectă la prim-vicepreşedintele Adriean Videanu şi secretarul general Vasile Blaga.

2 afișări
Imaginea articolului „Noi, cei din linia-ntâi”: ce spun infanteriştii Vişan, Murg, Tălmăcean, Spânu şi Tinel Gheorghe despre programul lui Băsescu „Ploaia de stele”

„Noi, cei din linia-ntâi”: ce spun infanteriştii Vişan, Murg, Tălmăcean, Spânu şi Tinel Gheorghe despre programul lui Băsescu „Ploaia de stele”

Practic, noua strategie pusă la cale de către pedelişti, după ce şeful statului şi-a exprimat nemulţumirea faţă de prestaţiile televizate din ultimul an, va viza tocmai mediatizarea miniştrilor şi a celor din conducerea partidului, încercând să fie şterse, totodată, gafele televizate ale abonaţilor la talk-showuri.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici