Noua lista secreta a ANL: ministri, magistrati, politisti

Cotidianul a intrat in posesia listei cu beneficiarii vilelor ANL din cartierul bucurestean Brancusi. Motivul pentru care premierul Tariceanu, ministrul Borbely Laszlo si seful ANL au refuzat sa ne ofere accesul la aceasta lista e simplu: printre proprietari se numara ministri, secretari de stat, consilieri ministeriali si parlamentari, un general de politie, procurori si jurnalisti.

1 afișare
Imaginea articolului Noua lista secreta a ANL: ministri, magistrati, politisti

Noua lista secreta a ANL: ministri, magistrati, politisti

In sectorul 6, pe Strada Valea Oltului, nr. 141, citeva sute de metri mai sus de mall-ul Plaza Romania, se afla in stadiu de finalizare 134 de vile cu trei, patru si cinci camere, construite de ANL. Conducerea acestei institutii nu a facut prea mare publicitate proiectului deoarece beneficiarii acestor case sint persoane cu nume si functii grele. In ciuda secretomaniei care a planat asupra acestui cartier, cererea de case a fost mult mai mare decit oferta. Prin urmare, conducerea ANL a fost nevoita sa faca o ierarhizare a doritorilor, in baza unor criterii de departajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici