Noul ministru de finanţe: execut şi firma nevestei, dacă are datorii - Interviurile Gândul

La Interviurile Gândul, proaspăt numit ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu promite că va întări disciplina Fiscală şi va executa firmele care nu-şi plătesc datoriile, chiar dacă ar fi vorba de firma soţiei. Ialomiţianu vorbeşte despre modificarea Codului Fiscal, împrumutul de la FMI sau relaţia sa cu presa

7 afișări
Imaginea articolului Noul ministru de finanţe: execut şi firma nevestei, dacă are datorii - Interviurile Gândul

Noul ministru de finanţe: execut şi firma nevestei, dacă are datorii - Interviurile Gândul

- Ce aţi discutat cu premierul Boc la întrevederea la care aţi fost convocat, împreună cu colegul dumneavoastră de la Muncă, imediat după depunerea jurământului?

Gh. Ialomiţianu: În primul rând, că toţi care am fost numiţi miniştri nu avem vreo perioadă de graţie, timp de acomodare, acomodarea trebuie să fie foarte rapidă, trebuie să luăm lucrurile din mers.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici