Nu oricine mai poate lua un credit la domiciliu

În ultimii ani a crescut numărul românilor care au apelat la instituţiile financiare nebancare (IFN) pentru a lua împrumuturi de valoare mai mică. Odată cu înăsprirea crizei şi cu scăderea creditării în sistemul bancar, şi IFN-urile au luat o serie de măsuri pentru a micşora cât mai mult riscurile.

5 afișări
Imaginea articolului Nu oricine mai poate lua un credit la domiciliu

Nu oricine mai poate lua un credit la domiciliu

În aceste condiţii, creditul la domiciliu nu mai este accesibil oricui. ''Sistemul de scorare (scoring) a fost revizuit în mai multe rânduri anul acesta pentru a limita expunerea la clienţii cu un grad de risc ridicat.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici