O scrisoare pierdută la Finanţe

La puţin timp după ce Jurnalul Naţional dezvăluia conţinutul unui document al Ministerului Finanţelor care se referea la cheltuielile făcute de Ministerul Turismului, în instituţia condusă de Gheorghe Pogea s-a dezlănţuit furtuna.

5 afișări
Imaginea articolului O scrisoare pierdută la Finanţe

O scrisoare pierdută la Finanţe

Direcţia Generală de Programare Bugetară şi Direcţia Generală de Sinteză a Politicilor Bugetare au fost făcute responsabile de emiterea unui punct de vedere către Comisia Udrea care specifica, între altele, că "potrivit articolului 6 din Ordinul Ministrului Finanţelor Publice nr. 1954/2005 pentru aprobarea clasificaţiei indicatorilor privind finanţele publice, cu modificările şi completările ulterioare, clasificaţia bugetară aprobată prin acest ordin nu constituie temei legal pentru încasarea de venituri şi efectuarea de cheltuieli".

 

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici