Ogică: „Mă tem de trădare!”

Iniţiatorul „Marelui Bilet" de la OTV, Stelian Ogica, spune că Loteria Română şi-a băgat un spion în echipa sa.

1 afișare
Imaginea articolului Ogică: „Mă tem de trădare!”

Ogică: „Mă tem de trădare!”

"Mă tem de trădare. Printre noi, printre cei şapte-opt care suntem în grupul ăsta al Marelui Bilet, există un spion. Doamna Ghervasuc, şefa Loteriei, şi-a băgat un spion între noi. Sunt sută la sută convins de asta!" E convingerea lui Ogică, cel mai popular personaj al momentului. Un simbol controversat al jucătorului la loto care nu se dă bătut în lupta cu hazardul şi cu cei care îl manipulează.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici