Parchetul investighează moartea suspectă a procurorului Luminiţa Şega

Procurorul Luminţa Şega, cea care în aprilie 2003 a cerut, în dosarul FNI, extinderea cercetărilor împotriva lui Sorin Ovidiu Vîntu, sub aspectul săvârşirii a nu mai puţin de şase infracţiuni pedepsite de Codul Penal:

6 afișări
Imaginea articolului Parchetul investighează moartea suspectă a procurorului Luminiţa Şega

Parchetul investighează moartea suspectă a procurorului Luminiţa Şega

instigare la abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, uz de fals, fals în declaraţii, instigare la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi, cea mai gravă, spălare de bani, a murit, aşa cum se ştie, în condiţii extrem de suspecte. S-a vorbit despre o intoxicare lentă cu aluminiu care a dus în final la moartea violentă a Luminiţei Şega, în dureri groaznice, după cum au descris membrii familiei acesteia.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici