Partidele ar avea de câstigat din amânarea alegerilor

Eventuala amânare a alegerilor din 30 noiembrie da apa la moara unor posibile scenarii. Pe fondul anuntatelor greve, a contestatiei PRM, a motiunii de cenzura a PD-L si a lipsirii de soft a Autoritatii Electorale Permanente se fac tot felul de speculatii legate de amânarea scrutinului.

2 afișări
Imaginea articolului Partidele ar avea de câstigat din amânarea alegerilor

Partidele ar avea de câstigat din amânarea alegerilor

Ca entitati politice, majoritatea partidelor ar avea de câstigat, dar banii varsati pâna in prezent de candidatii uninominali in campanie fac aproape imposibila aceasta varianta. Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, spune ca nu este de acord cu amânarea alegerilor. “Nu sunt de acord cu cei care sugereaza amânarea alegerilor, pentru ca la ceea ce este acum instabilitate economica, problemele dificile legate de buget, de guvernare, daca adaugam si instabilitatea politica si instabilitatea sociala, în mod evident riscam sa marim vulnerabilitatile de criza din tara’”, a precizat Nastase.

 

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici