PD-L faţă cu moţiunea: „Şi dacă trece, şi dacă pică, este bine pentru noi”

PSD a anunţat, ieri, oficial că susţine moţiunea de cenzură depusă, la Parlament, de PNL şi UDMR. Calculele matematice arată clar că, în acest moment, cele trei formaţiuni vor reuşi să înlăture Guvernul Boc II, având în vedere că, împreună, adună cu peste 40 de voturi mai mult decât este necesar pentru adoptarea documentului.

4 afișări
Imaginea articolului PD-L faţă cu moţiunea: „Şi dacă trece, şi dacă pică, este bine pentru noi”

PD-L faţă cu moţiunea: „Şi dacă trece, şi dacă pică, este bine pentru noi”

Situaţia este însă tragică pentru PD-L numai în aparenţă. În realitate, democrat-liberalii spun că ar avea chiar de câştigat dacă moţiunea trece.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici